Skriv hvad du søger efter:

Postkort tryk

Postkort til en god pris

Postkort er et godt middel til hurtigt at formidle sit budskab til kunden, som hurtigt kan gå i omløb mellem venner og bekendte. Desuden virker postkort som et nemt og billigt markedsføringsmiddel som man kan give gratis til potentielle kunder, og med det rette layout og formål spredes ordet om din virksomhed hurtigt.

Postkort er hårdere end mange andre standard papirstryk, og som navnet antyder kan sendes med billede og tekst bagpå. Vi, hos BilligeTryksager.com tilbyder dog også nogle flere muligheder til det traditionelle postkort. Hos os kan du nemlig få UV lak og en kachering på dit postkort.

 

Postkort med mange formål

Du kan bruge dine postkort til mange forskellige ting. Den helt oplagt er med traditionel tekst bagpå og billede foran. Du kan dog også vælge at få trykt farver og motiver på begge sider, dette giver en højere grafik snit over dit produkt. Det er også noget vi kan hjælpe dig med, ved at lade os lave det grafiske arbejde for dig.

Postkortet er godt til at dele ud til dine medarbejdere eller folk du møder. Det skaber et kendskab til dit produkt, event eller firma på en anderledes og brugbar måde.

 

Hvordan markedsfører man sig med postkort?

Du har mange muligheder når det kommer til postkort. Det første du skal finde ud af hvad dine postkort med tryk skal bruges til. Er det til dine medarbejder eller er det nogen, som fremmede folk skal have på gaden. En måde at angribe det på er enten at, have stærk logo genkendelighed trykt på dit postkort. Dette er nok bedst til dine medarbejdere, da du bruger meget plads til din virksomheds profil ud ad til. Her kan du godt smide et sigende billede for dit firma og stort logo ind.

Skal du derimod ud og finde og skabe nye kontakter er postkort med tryk på også rigtige gode. Her er det måske en taktik at skrue lidt ned for synligheden af dit firma, men ikke for meget, men fokusere mere på at fok vil tage det med og evt. bruge det. Det gør du enten ved at lave flotte grafiske postkort, fængende eller sjove, også implementere et mindre logo og nogle farvekoder fra dit firma, som ikke forstyrre helheden i formålet og motivet på dine postkort.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos BilligeTryksager.com. Vi har altid et stort og billigt udvalg af postkort og andre tryksager.