Skriv hvad du søger efter:

Ølbrikker med eget tryk

Billige ølbrikker med eget logo

Ølbrikker er en sjov og anderledes måde at promovere din virksomhed på. Har du en café, restaurant eller en anden mulighed for at benytte dig af det er det en unik mulighed for at sætte dit præg på kunden og gøre ham opmærksom på at du findes. Hos BilligeTryksager.com kan du selv vælge at få ølbrikker med eget tryk eller få os til at lave det for dig til en god pris.

Ølbrikker med eget tryk er et must have, hvis du har en butik, café eller restaurant. Men de er også gode til helt almindelige huslige formål.  Ølbrikkens klare formål er jo at skåne bordet for vandmærker fra drikkevarer. Men, hvis du bestiller ølbrikker med eget tryk eller logo, har du pludselig en helt ny reklame kanal for din cafe eller butik. Du kan helt selv vælge om det skal være dit logo, der kommer på de runde eller firkantede ølbrikker, eller bare et sjovt citat, månedens tilbud eller noget helt tredje.

 

Fordele ved ølbrikker med eget logo

Mange overser tit hvor ofte man egentlig kigger på en ølbrik. Enten har man fået nogen med hjem ved et uheld eller bare fordi de var så gode. Mange kigger også ned på den, mens de sidder og nyder en øl eller sodavand, så her har du altså muligheden for at fortælle dit budskab eller brande dit logo.

Hvis du har dine ølbrikker med eget tryk, så kan du oplagt have dit logo på den ene side og et tilbagevendende tilbud eller citat på den anden side. Det her er faktisk en utrolig billig marketingskanal, hvis man skal tage de briller på. Du vil nemlig blive overrasket over hvor skarpe vores priser er på ølbrikker med eget tryk.

 

Tryk af ølbrikker

Billigetryksager.com har trykt ølbrikker lige siden vi startede, og vi sidder derfor inde med mange års kyndig erfaring. Du har også muligheden for at vi, hos billigetryksager.com, laver et grafisk udkast til jeres ølbrik. I har muligheden for at sendes jeres logofiler og andet med, hvis dette ønskes. Er der særlige krav og ønsker bedes i kontakte os på mail.

Vi har trykket ølbrikker til mange forskellige firmaer, og alle har været glade for dem. Både den billige pris på vores ølbrikker med eget tryk og effekten af dem.

 

Ølbrikker i det virkelige liv

Du ser ølbrikker eller coasters, som de også kaldes, på alle cafeer og restauranter. Når du slentrer ned af gaden gennem byen, og du beslutter dig for at nyde en iskold øl eller din ynglings smoothie på din fortovs-cafe. Solen skinner og du kigger ned på din frisk serveret drikkelse, og studser lige over at de hver fredag har 20 % rabat, fordi det står på den ølbrik. Næste fredag går du derned igen, men den her gang med din kammerat.

Det kan altså hurtigt betale sig, at købe dine ølbrikker med logo på ene side og et budskab på den anden. Det er for mange en overset mulighed. Prisen er skarp og billig hos os, også kan du tilmed få en fed grafisk stil på dine ølbrikker.