Skriv hvad du søger efter:

Flyers til tryk

Billige flyers

Med flyers får du et simpelt stykke papir med tryk på én eller begge sider af papiret, hvor der kan stå en masse informationer på og er derfor meget brugbart til at dele ud til kunder og folk der er interesserede i din virksomhed. Hos BilligeTryksager.com får du flyers til lave priser i god trykkvalitet.

Flyers er en nok en a de meste trykte ting. En flyer er god til at indeholde en masse information på overskuelig vis. Flyers bruge i særlig grad til at dele ud på gader og stræder, men det også gode at have stående i foyeren eller andet sted i sin virksomhed. Mange NGO-organisationer og  almindelig små organisationer bruger flyers til at sprede budskaber og kending til dem.

 

Fordele ved at bruge flyers

En stor fordel ved flyers, er at det er billigt. Meget billigt endda. Du har fleksibilitetn at du kan trykke på begge sider af papiret. Du kan også vælge mellem forskellige størrelser af papir og kvalitet. Du kan hos billigeTryksager.com vælge enten A5 eller A4 og 170 g eller 300 g papir. Ved at opgradere og tage en af de flyers med tykkere kvalitets papir, holder dine flyers bedre og skaber tit en bedre branding. Flyers skaber genkendelighed hvis de er lavet rigtigt, og det kan vi selvfølgelige også hjælpe jer med, så du får en større succes med det produkt du køber hos os.

Hvis du overvejer at købe flyers for deres åbenlyse fordele, kan det være at vores ølbrikker med eget tryk på også er noget for dig. Fordi de kan næsten det samme som en flyer, men er lidt mere utraditionelle. Men her har du også god mulighed for at brande dig og fortælle budskaber.

 

Flyers skaber salg

Mange af vores kunder bestiller jævnligt flyers til forskellige events og formål. Du skyder lidt med spredehagl når du bruger flyers, men du rammer en stor menneskemængde. Har du f.eks. et utrolig godt tilbud på fredagspizza på din solskinscafe, så bestiller du bare flyerserne hos os gennem den hurtige og nemme købsproces. Nu kan du nemt og billigt fortælle folk om dit tilbud, enten ved at dele dem ud på gaden, give folk dem med hjem eller simpelthen stille dem et sted, hvor mange folk kommer forbi.

Her er det vigtigt at du sørger for at dine flyers skaber et godt blikfang. Måden der er vigtig at tænke på, hvor meget mersalg man kan generer med flyers. Sælger du enten 3 bøger, 4 pizzaer eller 1 cykel mere, så er hele din udgift på flyers tjent hjem. Derudover har du skabt et større kendskab og netværk.

Flyers er også gode til at indehold information, hvis du har et arrangement og gerne vil vise et program eller lign. En flyer er altså super gode til at skabe selv og give folk informationer på overskuelig vis.

Bestil dine flyers hos os allerede i dag. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.