Skriv hvad du søger efter:

Blokke med eget tryk

Blokke med tryk til lave priser

Blokke er et meget brugt produkt i alle virksomheder og hvorfor ikke tilpasse blokkene til din virksomhed med dit logo og design trykt på dem. Hos BilligeTryksager.com får du kraftigt 100 g papir til en god pris og desuden har du mulighed for at bestemme om limningen skal være i venstre side eller i toppen.

Blokke med eget tryk eller eget logo, er noget små som store firmaer har brug for. Vi tilbyder blokke i A4 og A5 størrelse. Derudover har vi også mange varianter af vores billige notesblokke. Du kan vælge mellem at få dine blokke med eget tryk i 25, 50 eller 100 ark pr. blok.

 

Blokke med logo skaber værdi og professionalisme

Med jeres egne blokke med jeres eget logo på, så stråler professionalismen ud af jer. Det er en meget lille ting, men den kan løfte hele oplevelsen. Forestil dig du enten kan give folk en blok med hjem efter et succesfuldt møde, eller du og dine medarbejder skriver på jeres helt egne blokke. Se det er noget folk kan lide.

Du får mange fordele af at have dine blokke med eget tryk på. Bl.a. sikrer du en stilren og professionel branding, noget som alle firmaer eller organisationer har brug for. Her er dine blokke en god mulighed for dette. Du sikrer også genkendelighed og loyalitetsfølelse.

Det eneste du skal gøre er at sende os jeres eller dit logo, så sætter vi det på. Vi kan også lave logodesignet til jeres blokke med eget tryk, hvis I ikke har noget eller det er i dårligt format.

 

Trykning af blokke

Hos billigetryksager.com har vi mange års erfaring i tryksager og grafisk arbejde. Her er du simpelthen sikret det bedste fra begge verdener. Derudover tilbyder vi skarpe, billige og konkurrencedygtige priser på vores tryksager.  Vi kan opretholde den gode kvalitet på vores blokke med tryk og holde prisen nede, fordi vi har effektiviseret og automatiseret store dele af processen. Vi skriver også på kontoret med vores blokke med vores eget logo på, noget som alle medarbejderne både syntes er sjovt, men de føler sig også mere professionelle og får en større stolthed af arbejde her.

Så en lille ting, som blokke med tryk på, kan altså flytte meget på hjemmebanen ved dig og dine medarbejdere, og på udebanen når folk ser eller får dine blokke i hånden fra et møde eller andetsteds.

Bestil dine blokke med eget tryk i dag. Hvis du har spørgsmål er altid velkommen til at kontakte os.